Avui SEDI ha celebrat el 50 aniversari del Mercat de la Creu Alta. SEDI, fa tres anys i mig que gestiona integralment el Mercat de la Creu Alta de Sabadell. Donar-li un servei integral al segment “mercats” implica portar la gerència i l’administració, una relació directa amb els paradistes i amb els clients, la promoció d’activitats dinamitzadores, la neteja de les instal·lacions, les assegurances, entre altres serveis.

2016-09-50-aniv-mercat-5
Cartell 50è aniversari

El Mercat va obrir les seves portes l’any 1966, ara ja fa 50 anys, i SEDI com a gestor a prepara’t conjuntament amb els paradistes una autèntica festa per celebrar aquesta efemèride. Hem començat a les dotze del migdia amb un inflable i uns pinta cares de la mà de les nostres animadores de SEDI. També hi trobàvem una acció pictòrica dels artistes locals Werens i Limbo i una actuació musical a càrrec de The Goris Band. A les dues del migdia, ha sigut el pla fort de la jornada, una gran paellada. Ja fa dies que s’havien esgotat els tiquets per aquest àpat que ha aplegat a comerciants i clients de tota la vida.

Des d’aquí volem agrair en primer lloc als comerciants del Mercat que ens han deixat ser-hi en una data tan especial pel Mercat, a tots els clients per l’acollida, així com a tots els empleats de SEDI que han fet possible que aquest esdeveniment sigui un èxit. Gràcies i moltes felicitats!

Aquí comparteixo amb vosaltres alguna de les imatges de la celebració.

Pinta cares pels més petits.

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-09-50-aniv-mercat-1
La gran paellada.

 

 

 

 

 

Fins la propera SEDISTES!

Sandra Hinojosa.